Client 0

Chat

Client 1

Site
Radio DesuClient 2

Jocuri

 • Image

  Sunt un om complicat, recunosc.
  Zilele mele sunt impartite in clipe frumoase si momente in care gandesc prea mult, incerc sa pregatesc orice reactie ca totul sa iasa asa cum imi doresc.
  La un moment dat obosesc. Si nu mai vreau sa gandesc. Vreau sa traiesc fara consecinte, fara sa ma gandesc la ziua de maine. Nu este usor atunci cand nu vrei sa-ti dezamagesti sufletul, cand cersesti siguranta desi stii ca nu o poti avea.
  Oamenii sunt de doua feluri: cei care gandesc prea mult si uita sa-si traiasca viata si cei care traiesc doar prezentul, nu vor mai mult.
  Dintotdeauna am apartinut primei categorii. Am vrut sa fiu responsabila, sa stiu cat risc si cat castig si sa condimentez totul cu putin pesimism, ca sa fiu pregatita.Pe cine mint? Ce stim noi despre ziua de maine? Nimic. Stim doar ce ne dorim, nu stim ce se va intampla.
  Ne certam cu visele, vrem ceva anume si cand obtinem acel lucru parca se decoloreaza. Vrem intotdeauna mai mult, pacat.
  Mi-am promis de multe ori ca am sa traiesc secunda dupa secunda, ca n-am sa ma mai gandesc la ce vine.
  Rareori am reusit. Mi-au spus ca sunt prea pesimista, ca pentru mine ori e alb ori e negru. Adevarat. Mi-au spus ca asa imi consum sufletul. Adevarat. Mi-au spus ca este bine sa visezi. Adevarat.
  Mi-au spus ca sufletul sufera oricum. Desi este adevarat, vreau sa-l protejez. Vreau sa doara cat mai putin, sa fiu pregatita.
  Eu sunt femeie .

Localizare:

▼ LOCALIZARE ▼


Copyright © 18/Martie/2014 ◎ 2017 ◎ Radio Desu.
Toate drepturile rezervate.