Client 0

Chat

Client 1

Site
Radio DesuClient 2

Jocuri
PUPICICA...
un nume care multora le suna copilaros.altora nesuferit...
De ce Pupicica?Pentru ca sunt o fire pupacioasa(mamoasa),imi place sa primesc saruturi,sa ofer saruturi,dar nu oricum,ci asa cu drag si cu caldura din suflet,si nu oricui ci doar celor ce merita,oamenilor buni,oamenilor care ma inteleg si care imi sunt apropiati.
Nu imi plac oamenii falsi,poate de aceea par antipatica ☺ tocmai pentru ca spun lucrurilor pe nume..
Sunt o fire temperamentala,iute la manie,dar sensibila(atat de sensibila,incat atunci cand eram mica am plans 3 zile pentru un suflet mic de pisicuta care a murit dupa ce ,nu stiu cum a DRACULUI sticla de ulei ☺ a cazut peste ea si a omorat-o).
Imi iubesc bunica(o moldoveanca inalta cu riduri la ochi,ochii albastrii si mainile fine,calde,care atunci cand ma mangaiau aveam lacrimi in ochi si ma linisteau instantaneu)cea care m-a invatat ca atunci cand voi fi mare sa am la baza credinta si forta mea,in puterile mele de a realiza singura ceea ce doresc si sa nu ma bazez in viata pe frumusete,pentru ca ea va trece.
Nu imi place sa iau nimic fara sa muncesc pentru acel ceva.

 • Image


  Image


  Image
  DESU...
  Nu stiu cu ce sa incep si cum sa o fac sa nu para ceva lingusitor sau lucruri spuse doar asa...
  Povestea mea pe Desu incepe cam prin Octombrie 2015 ☺ cand intamplator am zis sa colind putin xat.com, capul meu fiind plin de radio de tip(manele,vulgaritati,nopti pierdute in conferinte care se extindeau pana in zorii zilei).Am cautat un alt chat si am vazut Radio Desu....
  Am intrat pe chat ☺ pentru ca initial am crezut si eu ca multi altii ca Desu e barbat. ☺
  Mi-a atras atentia faptul ca se discuta despre echipa de fotbal RAPID ,Desu fiind sustinatoarea lor...
  Am intrat in vorba lor ,am amagit-o putin cu Rapidul facand misto de ei...si la un moment dat am vrut sa ies,sa plec,dar in acel moment Desu mi-a spus ,,Stai aici,unde pleci?"
  Acel lucru mi s-a parut uau..e de treaba uite ca ma place...am continuat sa stau.
  Am revenit si zilele urmatoare,imi starnea tot mai mult interesul,si cel mai minunat lucru este faptul ca Ea cu ajutorul muzicii a reusi sa ma linisteasca,sa ma tempereze si sa imi doresc sa ascult din ce in ce mai mult melodii de-ale ei.
  In momentul in care i-am auzit vocea blanda,calda,nu stiu pentru altii cum este,insa eu cand aud glasul ei ma simt acasa...de aceea in scurt timp cu sau fara voia ei ☺ a devenit MAMUCA MIA si imi place a dracului de mult asta.

Localizare:

▼ LOCALIZARE ▼


Copyright © 18/Martie/2014 ◎ 2017 ◎ Radio Desu.
Toate drepturile rezervate.